Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Cégünk kizárólag szakmai felhasználóknak árusítja termékeit. 

Filozófiánk

Azért dolgozunk, hogy a munkával töltött idő értelmesen, produktívan teljen el. Elegünk lett abból, hogy a folyamat különböző területein történt hibák miatt, sokszor egy-egy munkát többször át kellett dolgozni, vagy újra kellett készíteni, bosszúságot és időveszteséget okozva evvel a folyamat minden szereplőjének – a páciensnek, a fogorvosnak és nem utolsó sorban a fogtechnikának, akinél általában az ilyen veszteségek anyagilag is lecsapódnak.

A megoldásunk:

- Rendszer szemlélet: fontos a teljes folyamaton átívelő kommunikáció, összekötve a pácienst, a fogorvost és a fogtechnikát, támogatva a pótlás magas minőségét és gyors, célzott elkészítését.

- Digitalizáció: Olyan termékeket, hardvert és szoftvereket keresünk, melyek rendszerként üzemeltetve le tudják fedni a fogmű elkészítésének minden lépését. Ez egyrészről csökkenti a személyes találkozások időveszteségeit, a másik oldalon lehetővé teszi a páciens és az orvos számára a visszajelzést már a tervezési fázisban. Így a szakmai és az esztétikai elvárások a technológiai kereteken belül maximálisan érvényesülni tudnak.

- Öröm a munkában:

-Integrált megoldásokat szállítunk, hogy ne kelljen a vevőinknek foglalkozni a piacon fellelhető számtalan lehetőség próbálgatásával. Az általunk rendszerebe állított elemeket saját laborunkban a gyakorlatban is használjuk, így a támogatás valós tapasztalatokon és élő piaci / páciens visszajelzésekre alapul.

- Minőségi anyagokkal dolgozunk, hogy a hitvány termékek ne okozzanak idő- és presztízs veszteséget, felesleges késlekedést, bosszúságot, felhasználói egészségi kockázatot és kényelmetlenséget.

Hiszünk abban, hogy a fenti elemek tudatos rendszerbe foglalásával el tudunk oda jutni, hogy a laborban töltött idő nem csak a veszteségek kiküszöbölése miatt telik el gyorsan, hanem a korszerű technológiák, minőségi anyagok, és digitalizált folyamat garantálják a jól végzett munka örömét, és az ügyfél elégedettséget úgy az orvos, mint a páciens részén.